Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Gigabyte's new 3D Bios?

  1. #11
    The floppy drive is no longer obsolete. AmEv's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Idaho, USA
    Posts
    3,052

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    Quote Originally Posted by Konrad View Post
    I'd have to ask why 20GB or 80GB is needed to run a program which does the same thing as one which fills less than 4GB, or why all sorts of wondrously advanced yet inexplicable and useless Intel and Microsoft code components and libraries are suddenly required.
    And thus, is a main debate between Windows and Linux.
    Two years. They were great. Let's make the next ones even better!

    Tri.fecta

  2. #12
    Anodized. Again. Konrad's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada
    Posts
    1,060

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    And thus my hesitations over UEFI ... I'm not confident I really want VistaBIOS to replace my ugly old lightweight working text interface. Small code runs faster.
    My mind says Technic, but my body says Duplo.

  3. #13
    Why must hard drives fail together? TheMainMan's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    804

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    Having recently setup a computer with Asus' version, it seems kinda silly. I mean the automotive looking gauges for CPU speed and such really don't provide any more info than the old text did. In fact, when you go into the advanced section of the UEFI it's just a more colourful version with mouse scrolling added.

    I agree with Konrad that updating BIOS files really should only happen when there is a problem that needs to be fixed. Would hardware manufacturers cover the loss of components and productivity when they tried to autoupdate you and it failed, rendering your computer useless?
    TheMainMan

  4. #14
    Would You kindly... luciusad2004's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Pennsylvannia, USA
    Posts
    1,293

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    I welcome an upgrade to BIOS but I don't want to see a gaudy "BoyRacer" look take over the bios.

    I just want to have proper support for high Resolution monitors, Maybe A nicer font and a clean background.

    Mouse support would be nice but isn't necessary and i imagine adds to the complexity.
    What if I'm a Snowstorm burning
    What if I'm a world unturning.

  5. #15
    The floppy drive is no longer obsolete. AmEv's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Idaho, USA
    Posts
    3,052

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    I like my BIOS! It works, and is functional!

    I wouldn't mind better-looking, but to a point.


    I don't like mouse-driven BIOSes; at least give me a choice between purely keyboard-driven and keyboard-and-mouse!
    Two years. They were great. Let's make the next ones even better!

    Tri.fecta

  6. #16
    Anodized. Again. Konrad's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada
    Posts
    1,060

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    Generic "Legacy USB" mouse drivers are already encoded into the BIOS. I'm all for mouse support, we have to assume that there might be times when BIOS settings can test or somehow correct keyboard faults.
    My mind says Technic, but my body says Duplo.

  7. #17
    100% Recycled Pixels. Twigsoffury's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oklahoma city
    Posts
    2,017

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    I sorta think it should be more like Mario bros 3 for NES...on the Wii

    It's updated, it looks fresh, its got a colorful background with a higher resolution and a couple new features and support for new hardware...

    But its still mario bros 3

  8. #18
    I come from a land down under. simon275's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    3,075

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    Will be interesting to see if there are any teething issues.
    Need a sig

  9. #19
    A.B. normal msmrx57's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Western Wisconsin
    Posts
    1,601

    Default Re: Gigabyte's new 3D Bios?

    Quote Originally Posted by simon275 View Post
    Will be interesting to see if there are any teething issues.
    If?
    Quote Originally Posted by SXRguyinMA View Post
    Now, off to the basement to do some fiddling with the rods and such.
    so far left of center i'm in right field

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •